bamberenliesbethLiesbeth Hop is sinds 2004 oprichter en woordvoerder van stichting Media Rakkers en verzorgt voorlichting over kinderen en media. Zij is een veelgevraagd spreker, is auteur van meerdere boeken en schrijft artikelen en columns over jeugd en media. Samen met collega Bamber Delver richtte zij in 2007 de Nationale Opleiding Media Coach op, die opvoedprofessionals opleidt tot mediacoach in onderwijs en bibliotheken. Zij heeft tevens een coachingpraktijk in Amsterdam en is moeder van Nick-Daniël (1994).

www.mediarakkers.nl

www.gesprekspartners.nl

www.liesbethhop.nl

Bamber Delver richtte in 2001 stichting De Kinderconsument op, belangenbehartiger van kinderen in deze multimediale maatschappij. Hij leidt op, geeft les, verzorgt ouderavonden, adviseert, schrijft columns en artikelen en heeft inmiddels een vijftal boeken over jeugd & media op zijn naam staan. Hij is vader van zoon Mick (1997).

www.kinderconsument.nl

www.leveninvertrouwen.nl

www.bamberdelver.nl

Voor meer informatie over de Nationale Academie voor Media en Maatschappij en de Nationale Opleiding MediaCoach, de post-HBO opleiding voor het onderwijs, bibliotheek/mediatheek, jeugdzorg en –hulpverlening en Centra voor Jeugd en Gezin.

www.mediaenmaatschappij.nl

www.nomc.nl

Bamber Delver bij Z@ppLive

Liesbeth Hop bij NTR/Helder

 

Bamber Delver bij School TV

Liesbeth Hop bij Huisje Boompje Beestje/NTR